P.A.B. România

Înființată în 1993, la Arad, P.A.B. România este în prezent unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de construcții locală și regională.

Compania are sucursale proprii în Germania, Marea Britanie și Serbia și o echipă de peste 1.600 de specialiști cu experiență dovedită pe piețe europene. P.A.B. România a dezvoltat până în prezent peste 200 de proiecte din diverse sectoare de business, precum retail, industrial, birouri, logistic, rezidential, drumuri și poduri, sport, agricultură etc.

Cu un portofoliu diversificat și experiență de peste 29 de ani, P.A.B. România înțelege în detaliu cele mai sensibile aspecte ale proiectelor de construcții și oferă excelență în execuția lucrărilor, respectarea termenelor, utilizarea celor mai eficiente și mai noi tehnologii, grijă pentru angajați, clienți și mediu.

Pe lângă servicii de construcții, proiectare și project management, P.A.B. România oferă confecții metalice din cele mai complexe, produse în fabrica proprie din Arad, ce are o capacitate de peste 1.500 de tone pe lună.

P.A.B. România oferă clienților suportul și disponibilitatea unei firme locale și resursele unei organizații multinaționale.

Specializări

Respectarea celor mai bune practici din domeniu consolidează reputația companiei pe segmente de business cheie precum: 

Valori

Evoluția constantă și sustenabilă a P.A.B. România se bazează pe valori precum:

Sucursale

Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților și pentru a consolida parteneriatele strategice, avem sucursale proprii în:

Sucursale

Sucursalele P.A.B. România sunt create pentru a susține proiecte de construcții complexe, pe orice piață europeană.

Avem experiență dovedită în diverse regiuni din Europa, de la cele mai aglomerate orașe, la zone industriale sau izolate. Echipa noastră oferă resursele unei companii multinaționale și perspectiva și cunoștințele unei companii locale.

Pentru a fi cât mai aproape de clienți și a răspunde cât mai rapid oricărei solicitări, avem  sucursale în: România, Germania, Marea Britanie și Serbia.

Certificări

Fabrică de confecții metalice

Fabrica de confecții metalice P.A.B. România este operațională din 2011. Unitatea de producție se află într-o locație modernă din Arad și este proiectată să găzduiască o producție de 1.500 de tone pe lună de confecții metalice din cele mai complexe.