Cariere

Pentru P.A.B. România lucrează peste 1.600 de profesioniști, cu experiență pe diverse piețe din Europa. Promovăm o cultură organizațională bazată pe recunoașterea valorii, corectitudine și încredere și un mediu de dezvoltare profesionist pentru cei care iubesc acest domeniu, la fel ca și noi.

Dacă vei lucra într-una din echipele noastre, vei avea ocazia să contribui la o gamă variată de proiecte. Cu ajutorul managerilor direcți și al echipei de management, vei avea rapid oportunitatea de a te afirma. Pe măsură ce evoluezi, vei beneficia de toate recompensele ce decurg firesc din munca într-o companie care își prețuiește oamenii.

Fie că ai terminat recent școala, ai absolvit facultatea sau ai experiență de lucru, avem o mulțime de oportunități care să-ți permită să crești. Pe măsură ce aceste poziții devin disponibile vor fi postate aici sau pe rețelele noastre de social media, Facebook și LinkedIN.

Dacă te interesează unul dintre job-urile anunțate sau vrei să îți păstrăm CV-ul în baza noastră de date pentru oportunități viitoare, te rugăm să completezi câmpurile de mai jos: